Gastenboek

Klik hier om zelf een noot achter te laten!

ronnie
06-06-2013
https://www.facebook.com/groups/UsedMusicNewGlory/ De groep op facebook om tweedehands muziekinstrumenten te ruilen en (Ver)kopen.

Musiko.nl
28-05-2013
Ben je op zoek naar een muzikant of band? Musiko.nl is de enige muzikantenbank voor en door muzikanten. Ga snel naar http://www.musiko.nl om te zoeken naar jouw nieuwe bandlid of plaats direct gratis een advertentie!

andy
22-05-2013
het programma doet het

E.Grobbink
06-12-2012
gietaarles is leuk grin.ik wil graag en snel meer leren smile. maar dat gaat jammer genoeg niet zo snel downer. ik zou graag noten willen leren red face.en een blad met kerstliedjes die heel eenvoudig zijn met makkelijke noten, die ik begrijp ,want ik heb wel eens bladen gezien waar ik helemaal niks van begrijp, maar ik zou graag zo\'n blad willen hebben. Groetjes Eline.

Adri Kruijer
19-04-2011
Hoi Christiaan, bedankt dat je mij op facebook hebt gevonden. Ik had je al iets terug geschreven. Vanaf 1994 doe ik de organisatie van het Int. Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer. Dit jaar is het op 9 oktober. Voor het programma en info kun je kijken op www.accordeonfestivalhs.nl Met vr. groet. Adri Kruijer

Klik hier om zelf een noot achter te laten!